Aktif siyasete dönen Oktay Vural'dan ilk açıklama

Aktif siyasete dönen Oktay Vural'dan ilk açıklama
Eski MHP Milletvekili Oktay Vural, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı olarak aktif siyasete döndü. Görevin tanımlanmasının ardından ilk açıklamasını yapan Vural, "Siyasette yeni bir zemin kuracağız, yeni bir yol açacağız" dedi.2018...

Eski MHP Milletvekili Oktay Vural, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı olarak aktif siyasete döndü. Görevin tanımlanmasının ardından ilk açıklamasını yapan Vural, "Siyasette yeni bir zemin kuracağız, yeni bir yol açacağız" dedi.

2018 seçimlerinde tekrar aday olmayarak aktif siyasete ara veren Oktay Vural, bugün belirlenen İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı olarak atandı.

Vural, sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti Genel İdare Kurulu olarak yaptığımız toplantıda şahsıma Siyasi İşler Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Sayın Genel Başkana, Kurultay Delegelerine ve Genel İdare Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ifadesiyle hep beraber "85 milyon insanımızın mutluluğu, sevinci ve birliği için; siyasette yeni bir zemin kuracağız, yeni bir yol açacağız. Yine ve yeniden; özümüze, en büyük gücümüze yani milletimize kulak vereceğiz.”

Yöneldiğimiz bu yeni zeminde ve yeni yolda; büyük Türk milletinin gören gözü, duyan kulağı ve uyanık vicdanı olarak milletimizin mutluluğu, refahı, birliği ve yükselişi için bilgi, fikir ve değer eksenli siyasette sorumluluğumu bugüne kadar olduğu gibi ahlaki, milli ve insani ölçülerle dürüstlük, doğruluk, yararlılık ve samimiyet içerisinde yerine getireceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun…"