25 yıl belediye başkanlığı yapmıştı: Osman Gürün, CHP'den istifa etti

CHP'den istifa ettiğini duyuran eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, YENİ Parti'ye katılacağını belirtti.

25 yıl belediye başkanlığı yapmıştı: Osman Gürün, CHP'den istifa etti

GAZETE PENCERE - Eski Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Muğla’da 25 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan Osman Gürün, "Benim için çatısı altında bu kadar süre hizmet verdiğim bir partiden ayrılmak, manevi olarak çok zor ama duygusal değil, mantık olarak yapmamız gereken bu diye düşündüm. İlk mesai günü olan pazartesi günü partimden maalesef ayrılmak durumunda kaldım" dedi.

Özgür Özel'in liderliğindeki YENİ Parti’ye katılacağını belirten Gürün, "YENİ Parti’de de onların organizasyon şeması ortaya çıktıktan sonra çarşamba veya en geç cuma günü kaydımı yaptıracağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar