Alaattin Çakıcı'dan Gergerlioğlu'na tehdit!

Alaattin Çakıcı'dan Gergerlioğlu'na tehdit!
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu tehdit etti: Aklını başına alOrganize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda HEDEP...

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu tehdit etti: Aklını başına al

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu tehdit etti. Çakıcı tarafından yapılan paylaşımda "Densiz herif. Aklını başına al, sakın bir daha boyundan büyük laflar etme" dedi. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Çakıcı'nın tehditlerine karşı suç duyurusunda bulundu.

Çakıcı tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"14 Kasım'da meclisteki konuşmanın videosunu izledim. İnsanlar devletin bekasına zarar vermediği sürece ülkenin bölünmez bütünlüğünü namusu kadar seven, iffeti kadar koruyan hangi etnik gruptan olursa olsun o Türk vatandaşıdır. İnsanlar farklı siyasi düşünce içerisinde olabilir. Kantarın topuzunu kaçırmadan bölücülük yapmadığı sürece konuşma hakkına sahiptir. Bahçeli'ye lafını bilmez Kandil uzantısı Osman Ömer Faruk Gergerlioğlu, lafını bilmeyen densiz benim de ismimi katarak mafya ile niye resim çektirdin Devlet başkanımız dahil tüm parti liderleri sokakta herkesle fotoğraf çektiriyor. Sokakta herkesle fotoğraf çektirmektedirler. Bu suç değildir. Sayın Genel Başkanıma Türkçe öğren diyor. Türkiye'de en iyi edebi Türkçeyi konuşanlardan biridir haddini bil diyor.

Densiz herif aklını başına al, sakın bir daha boyundan büyük laflar etme sen ve senin gibilerde yüreği olmayan Kandil'in meclisteki kudurmuş çakalları, yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum. Adamsanız benimle yüz yüze gelin konuşacak yüreğiniz var mı? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını kabul etmiş, yüreğine sindirmiş tüm etnik grup Türk vatandaşlarına selam olsun."

Gergerlioğlu'ndan suç duyurusu

Ömer Faruk Gergerlioğlu ise başta Alaattin Çakıcı olmak üzere kendisini tehdit eden, hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ne olmuştu?

HEDEP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada MHP lideri Bahçeli'ye sert sözlerle tepki göstermiş “Haddini bileceksin Bahçeli, Anayasayı AYM’yi tanıyacak, yerine oturacaksın. Sen önce Sinan Ateş’in katilinin neden Olcay Kılavuz’un evinde çıktığını söyle. Soyadımı bile doğru telaffuz edemeyen Bahçeli, Türkçe öğren de gel” dedi. Gergerlioğlu’nun bu konuşması sonrasında MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Gergerlioğlu’na “Ağzını topla, adi herif. Genel Kurulu’nda adabına uygun olmayan konuşmalar yapıyorsun, haddini bil” demişti.