Albayrak'ların dergisinden hilafet çağrısı

Albayrak'ların dergisinden hilafet çağrısı
Mustafa Albayrak'ın imtiyaz sahibi olduğu Gerçek Hayat dergisi, bugün piyasaya çıkan yeni sayısında 'hilafet' çağrısı yaptı.Derginin hilafet çağrısı yapılan kapağını Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından...

Mustafa Albayrak'ın imtiyaz sahibi olduğu Gerçek Hayat dergisi, bugün piyasaya çıkan yeni sayısında 'hilafet' çağrısı yaptı.

Derginin hilafet çağrısı yapılan kapağını Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından yorum yapmadan paylaştı.Kapağında "Şimdi değilse ne zaman,sen değilsen kim? Hilafet için toparlanın" ifadelerinin yer aldığı Gerçek Hayat Dergisi'nin hilafet çağrısına, Ak Partili Mehmet Metiner'den ise tepki geldi. Derginin kapağını sosyal medya hesabından paylaşan AKP'li Mehmet Metiner, bu çağrının bir siyasi sabotaj olduğunu savundu. "Ayasofya'nın açılışından sonra bizim mahalleden birilerinin hilafeti bu şekilde gündemleştirmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasetine yönelik bir siyasi sabotaj demektir" diyen Metiner, "Hilafet; dinsel değil tarihseldir. Demokratik Cumhuriyet tercihinden şaşmamak lazım. Sonuç hüsran olur" ifadelerini kullandı.