Altınok'tan 'mal varlığı' polemiğine ilişkin konuştu: 600 tane dairem varsa, tapusunu çıkartmazsa namerttir

Altınok'tan 'mal varlığı' polemiğine ilişkin konuştu: 600 tane dairem varsa, tapusunu çıkartmazsa namerttir
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığı konusunda yaşanan polemikle ilgili, "Antalya'da 600 tane dairem varsa, tapusunu çıkartmazsa namerttir" dedi.Mülk bizim değil Allah’ın” açıklamasıyla gündem olan ve 600 dairesini...
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığı konusunda yaşanan polemikle ilgili, "Antalya'da 600 tane dairem varsa, tapusunu çıkartmazsa namerttir" dedi.

Mülk bizim değil Allah’ın” açıklamasıyla gündem olan ve 600 dairesini mal varlığı beyanında belirtmediği iddia edilen AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok, yaşanan polemikle ilgili konuştu.

CNN Türk'te katıldığı yayında konuşan Altınok, mal varlığı konusunda kendisine iftiraların atıldığını öne sürerek, "Antalya'da 600 tane dairem varsa, tapusunu çıkartmazsa namerttir. Eğer 600 dairelik tapuyu çıkarmazsa, zerre edebi ahlakı varsa istifa etmesi lazım" ifadelerini kullandı.

"4 kuşak tüccar ailenin çocuğuyum"

Altınok'un açıklamaları şöyle:

Altınok'un bütün hayatı ülkesine, vatanına, devletine hizmettir. Ne mal ne makam hırsım olmadı. 4.kuşak tüccar ailenin çocuğuyum. Mal varlığını açıkladık. Bu adam 20 sene belediye başkanlığı yaptı, mal varlığı azalmış. Bunun neyini tartışıyorlar anlamadım. 20 yıldır görev yaptım. Keçiören Belediyesi'nden ihale alıp bir tane zengin olan yok. 20 yıldır görev yapıyorum. Çoluğum çocuğum benim makam arabama binmemiştir.

Ankara'da anketleri görenler, kaybedeceklerini görenler bir yalan, iftira, çamur kampanyasına başladılar. Benim saklayacak bir şeyim yok. Altınok özü birdir sözü birdir. Belediye başkanı seçilir seçilmez bütün vergiyle ilgili ilişiğimi kestim. Benim artık ticaretle işim yok. Antalya'da 600 tane dairem varsa tapusunu çıkartmazsa namerttir. Eğer 600 dairelik tapuyu çıkarmazsa özür dileyip istifa etmesi lazım. Aldığımız gayrimenkuller zamanında tarlaydı. Mal varlığımızı açıkladığımızda biz ada parseline kadar her şeyini açıkladık.