AKP'li başkandan tepki çeken konuşma: Orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açmak olmaz

AKP'li başkandan tepki çeken konuşma: Orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açmak olmaz
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun, çiftçilere 10 milyon fide dağıtımının gerçekleştirildiği programda yaptığı konuşma tepki çekti.

Gaziantep'te Şahinbey Belediye Başkanı'nın konuşması tepki çekti.

AKP'li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere 10 milyon fide dağıtımının yapıldığı programda konuştu.

Çiftçilere en fazla desteği kendi belediyelerinin verdiğini ifade eden Tahmazoğlu, 31 Mart seçimlerine ilişkin tepki çeken sözler sarf etti.

"Çok ayıp ettiniz"

"Orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açarsanız olmaz" diyen Tahmazoğlu, şu sözleri kaydetti:

"Bir eksiğiniz varsa söyleyin yapalım dedik. Çiftçiye destek konusunda eksiğiniz var mı? Yok. Biz bütün desteği vermişiz, notumuzun 100 üzerinden 100 olması lazım ama yüzde 53 oy verdiniz, çok ayıp ettiniz.

Ben çiftçinin ihtiyacı olan Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek istiyorum. Bunu kimle getireceğiz? Hükümetle getireceğiz.

Elimiz güçlü olsun ki biz de hükümete 'Şahinbey çiftçisi arkamızda durdu bize bu kadar destek verdi, biz de bunu istiyoruz' diyebilelim. Ama şu an elimizi zayıflattınız. Biz yine de hizmet adamıyız, oy verseniz de vermeseniz de biz zaten hizmetleri getirmeye devam edeceğiz. Yoksa seçimden sonra burada bu hizmetle yine karşınızda olmazdık.

Biz hizmete aşığız, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmetlerimizi devam ettireceğiz ama orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açarsanız bu olmaz. O da sizin takdirinize kalmış"

Ne olmuştu?

31 Mart seçimlerinde Şahinbey'de AKP'li Mehmet Tahmazoğlu %55 oy alarak seçimi kazanan isim olmuştu.

2019 seçimlerinde Tahmazoğlu, seçimi %60 oy oranı ile kazanmıştı.