Amedspor'un "4. büyük olacağız" çıkışına Trabzon'dan yanıt geldi

Amedspor'un "4. büyük olacağız" çıkışına Trabzon'dan yanıt geldi
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın “Türkiye’nin 4. Büyük kulübü olacağız” sözlerine Trabzon’dan yanıt geldi.TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Amedspor'da kulüp başkanı Aziz Elaldı,...
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın “Türkiye’nin 4. Büyük kulübü olacağız” sözlerine Trabzon’dan yanıt geldi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Amedspor'da kulüp başkanı Aziz Elaldı, katıldığı bir yayında "Çok yakında Türkiye'nin 4. büyük kulübü olacağız. Şu an 5. büyük kulübüyüz" iddiasında bulunmuştu.

Elaldı'nın bu iddiasına bir başka TFF 2. Lig kulübü olan 1461 Trabzon'un başkanı Celil Hekimoğlu sosyal medya hesabından cevap verdi. Hekimoğlu, Türkiye’de tescilli 6 Süper Lig şampiyonu olduğunu hatırlatarak, "Aziz başkan, önce Süper Lig şampiyonu olmalısın. Büyüklük lafla olmuyor, sahada olunuyor. Hatırlatayım dedim." ifadelerini kullandı.

Celil Hekimoğlu paylaşımının devamında ise "Süper Lig şampiyonu olursan, 7. şampiyonluğu hak edersiniz. O zaman da baş tacımız Diyarbakır’a kutlamalara memnuniyetle geliriz. Ciğerler sizden, fındık bizden. Kazanan spor olsun." diye yazdı.