Volkan Demirel: Tribünler istifa diye bağırıyor ama bırakamam

Volkan Demirel: Tribünler istifa diye bağırıyor ama bırakamam
Hatayspor düşme potasından bir türlü uzaklaşamadı. Akdeniz ekibinin teknik direktörü Volkan Demirel ise maç sonrası ilginç bir çıkış yaptı

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, keybettikleri Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Demirel oyuncularının 2 haftadır kaybedilen maçlarda ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Alabilecekleri maçtan mağlup ayrıldıklarını belirten Demirel, “Oyuncularım ellerinden geleni yapıyor. Genç ve ligi bilmeyen oyunculardan kurulu bir takımız. Bu takımı kuran benim sorumluluk bana ait. Sezon başından beri mücadele ettiğimiz birçok konu var. Önümüzdeki 4 maçta da saha içindeki mücadeleyi vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah herkes için en hayırlısı olur. Eğer bu takım düşecekse bütün sorumluluk bende. Ama bu takım düşmeyecekse pasta ortada isteyen istediğini yiyebilir. Ne olup bittiğini biz biliyoruz. Evet, bu takım burayı hak etmiyor. Mücadeleye devam edeceğiz. Tribünler haklı olarak ‘istifa’ diye bağırıyorlar ama 4 hafta kala bırakamam. Eğer olursa da olmazsa da buraya başı dik bir şekilde çıkacağım” diye konuştu.