Ancelotti açıkladı: Arda Güler, El Clasico'da sahada olacak

Ancelotti açıkladı: Arda Güler, El Clasico'da sahada olacak
İspanya La Liga ekibi Real Madrid, hazırlık çalışmalarını ABD'de katıldığı turnuvayla sürdürüyor. Eflatun-beyazlılarda teknik direktör Carlo Ancelotti, Manchester United'ı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından...

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, hazırlık çalışmalarını ABD'de katıldığı turnuvayla sürdürüyor. Eflatun-beyazlılarda teknik direktör Carlo Ancelotti, Manchester United'ı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre İtalyan çalıştırıcı, iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Fizik ve teknik olarak kaliteli bir ekibe sahibiz. İyi bir karşılaşma oynadık. İlk yarda hem iyi oynadık hem de iyi savunma yaptık. İkinci yarı biraz daha kontrollü oynadık. Sezona iyi başlamak için çok çalışmak istiyoruz. Takım şu anda oldukça hırslı ve motive bir durumda. Egoları olamayan bir takımız ve böyle bir ekibi yönetmek benim açımdan oldukça kolay" değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli teknik adam hafif sakatlığı nedeniyle Milan ve Manchester United maçlarında forma giyemeyen Arda Güler hakkında da durum yaptı.

Ancelotti, Arda Güler'in Real Madrid'in FC Barcelona ile karşılaşacağı El Clasico maçında sahaya çıkacağını söyledi.

Real Madrid ile Barcelona 30 Temmuz günü hazırlık turnuvasında karşı karşıya gelecek.