Ankara'da bir öğrenci intihar etti: Bizi ölüme sürükleyenlerden hesap soracağız

Ankara'da bir öğrenci intihar etti: Bizi ölüme sürükleyenlerden hesap soracağız
Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi intihar etti. İntihar etmeden önce bir mektup yazan hazırlık sınavı öğrencisinin arkadaşları ''Bizi geleceksizliğe ve ölüme sürükleyenlerden hesap soracağız” dedi.Bilkent...
Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi intihar etti. İntihar etmeden önce bir mektup yazan hazırlık sınavı öğrencisinin arkadaşları ''Bizi geleceksizliğe ve ölüme sürükleyenlerden hesap soracağız” dedi.

Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Y.A. 25 Mart gecesi intihar etti. Hazırlık sınıfında okuyan öğrencinin intihar etmeden önce bir mektup yazdığı ancak mektup adli tıp tarafından incelemeye alındığı için içeriği hakkında bir bilgiye ulaşılamadığı belirtildi.

‘‘Bizi ölüme sürükleyenlerden hesap soracağız’’

Bilkent Üniversitesi yönetimi olaya dair bir açıklama yapmazken Öğrenci Faaliyetleri’nin sosyal medya hesabından, “Bilkent Üniversitesi Hazırlık öğrencisi sıra arkadaşımız Y.A. intihar etti. Arkasında bıraktığı mektupta hazırlığı geçemezse okuldan atılacağı için strese girdiğini söyledi. Bizi geleceksizliğe ve ölüme sürükleyenlerden hesap soracağız” açıklaması yapıldı.