Anket: Çanakkale'de CHP'nin Adayı açık ara önde

Anket: Çanakkale'de CHP'nin Adayı açık ara önde
Bulgu Kamuoyu Araştırma'nın Çanakkale'de gerçekleştirdiği ankette CHP'nin adayı Muharrem Erkek'in açık ara önde olduğu ortaya çıktı. Ankette, Erkek'e oy verme eğilimi %40'ın üzerinde belirlenirken, en yakın rakibi AKP adayı...
Bulgu Kamuoyu Araştırma'nın Çanakkale'de gerçekleştirdiği ankette CHP'nin adayı Muharrem Erkek'in açık ara önde olduğu ortaya çıktı. Ankette, Erkek'e oy verme eğilimi %40'ın üzerinde belirlenirken, en yakın rakibi AKP adayı Jülide İskenderoğlu'na yaklaşık %11 fark attığı görüldü. İYİ Parti'nin adayı Burak Kunt ise üçüncü sırada yer aldı. Erkek ile Kunt arasındaki oy farkı ise yaklaşık %17 olarak belirlendi.

Bulgu Kamuoyu Araştırma’nın yerel seçimlere dönük olarak Çanakkale’de yaptığı ankette “Bu pazar seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz?” sorusuna verilen yanıtlarda CHP’nin adayı Muharrem Erkek’e açık ara birinci çıktı. Erkek’e oy veririm diyenlerin oranı %40’ın üzerinde. En yakın rakibi olan Cumhur İttifakı adayı AKP’li Jülide İskenderoğlu’na yaklaşık %11 fark atan Muharrem Erkek’i, İYİ Parti’nin adayı Burak Kunt üçüncü sırada izledi. Erkek ile Kunt arasındaki oy farkı ise yaklaşık %17.

Çanakkale Merkez’de yaklaşık 1200 kişi ile yapılan anket CHP’nin Çanakkale’de büyük bir farkla önde olduğu belirlendi.

Resim