Anne ve kız kardeşini öldüren saldırganın tabutuna toplumsal tepki gösterildi

Anne ve kız kardeşini öldüren saldırganın tabutuna toplumsal tepki gösterildi
İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.Beyoğlu ilçesindeki Nusretiye Camii'nde dün, bir kişinin silahla...
İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.

Beyoğlu ilçesindeki Nusretiye Camii'nde dün, bir kişinin silahla ateş ederek intihar ettiği yönündeki ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde intihar eden kişinin Uğur Falay (35) olduğu tespit edildi.

Yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 20 suç kaydı olduğu öğrenilen Falay'ın cezaevinden izinli çıktığı belirlendi.

Falay'ın intiharının ardından annesi ve kız kardeşinin Bahçelievler Hürriyet Mahallesi'nde bulunan evine giden polis ekipleri içeri girdiklerinde, Hüsna Falay (58) ve İrem Falay'ın (21) cansız bedenleriyle karşılaştı. İncelemelerde anne ve kızın, Uğur Falay'ın silahından çıkan kurşunlarla öldürüldüğü tespit edildi.

3 cenaze de işlemlerin ardından aile yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı ve öğle vakti Yenibosna Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye aile yakınlarının yanı sıra İstanbul Gelişim Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisi ve basketbol antrenörü İrem Falay'ın öğrencileri katıldı.

Uğur Falay için kılınan namaz sırasında, İrem Falay'ın öğrencileri tabuta sırtlarını döndü.