Arda Güler'e Alman devi talip oldu

Arda Güler'e Alman devi talip oldu
Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki on numaranın Avrupa devinin listesinde olduğu öne sürüldü.Alman basınında yer alan habere göre; Real Madrid forması...
Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki on numaranın Avrupa devinin listesinde olduğu öne sürüldü.

Alman basınında yer alan habere göre; Real Madrid forması giyen Arda Güler'e Bundesliga devinin talip olduğu belirtildi. Borussia Dortmund'un Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için devrede olduğu aktarıldı.

Borussia Dortmund'un Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılmadan önce de peşinde olduğu kaydedildi. Öte yandan 18 yaşındaki on numaranın kiralanması için yeniden girişimlerin başlayabileceği vurgulandı.

Arda Güler için daha önce Tottenham ve Bayer Leverkusen'in de kiralama formülü üzerinde durduğu belirtilmişti.

Hazırlanması mı beklenecek, kiralanacak mı?

18 yaşındaki on numara için Real Madrid'in 2 plan üzerinde durduğu iddia edildi. İspanyol basınında çıkan habere göre; Arda Güler için ilk seçeneğin salon çalışmalarıyla fiziğini güçlendirmek ve Rodrygo gibi hazırlanmasını beklemek olduğu kaydedildi.

Real Madrid'in diğer planının Brahim Diaz'da olduğu gibi Arda Güler'in kiralanarak tecrübe kazanması olduğu vurgulandı.