Serdar Aziz, Kerem Demirbay'ın golünü beğendiği için mi kadro dışı kaldı?

Serdar Aziz, Kerem Demirbay'ın golünü beğendiği için mi kadro dışı kaldı?
Fenerbahçe'de derbi öncesi yaşanan kadro dışı kararı gizemini koruyor. İsmail Kartal kararla ilgili soruya yanıt vermedi. Gazeteci Yakup Çınar ise tartışılacak bir iddia ortaya attı

Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi öncesi Serdar Aziz, Zajc ve Bonucci’nin kadro dışı bırakılması tartışmaları beraberinde getirmişti. Teknik direktör İsmail Kartal kendisine bu konuyla ilgili yöneltilen soruyu “Derbi kadrosuna almadığımız isimlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağım.” diyerek geçiştirmişti.

Gazeteci Yakup Çınar, bu kadro dışı kalmayla ilgili ilginç bir iddiayı ortaya attı. Çınar, Serdar Aziz’in kadro dışı bırakılmadan hemen önce attığı “Bir adım öne çıkabilmek için şahsiyetini geride bırakan insanlardan olamayız” tweet’i atan Serdar Aziz’in Mert Hakan Yandaş’ı hedef aldığını ileri sürdü:

Başkan Ali Koç'un verdiği yemek sırasında Fenerbahçeli futbolcular ADS - Galatasaray maçını izliyor. Serdar Aziz, Kerem Demirbay'ın golünden sonra ‘Ne güzel gol attı’ diyor. Mert Hakan Yandaş ise Serdar'la bu tepkisi sonrası ciddi bir tartışma yaşıyor. Serdar Aziz silmesine rağmen Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptığı paylaşımın ardından kadro dışı bırakılıyor.

“Bu arada Fenerbahçe'de ligin ikinci yarısından itibaren İsmail Kartal Galatasaray maçlarının oyuncuları tarafından toplu şekilde izlenmesini yasaklamıştı. Dün ortamın gerilmesinde bu kararın da payı var...

Yakup Çınar’ın bu iddiasına Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi sonrası Mert Hakan Yandaş’tan hakaret içerikli bir paylaşım geldi:

“TİTRİYOSUNUZ HALA KOPEK GİBİ KORKUYOSUNUZ Kİ ALGILARINIZ BİTMIYOR MALUM TAKTİKLERINİZLE DEVAM. ZATEN SİZEDE BU YAKIŞIR”

Fenerbahçe Kulübü, yaşanan süreç üzerine dün gece yarısı yazılı bir açıklama yaptı:

Gazeteci görünümlü yalan üreticileri hakkında

Uzun süredir kulübümüz ve oyuncularımız ile ilgili kasıtlı yalanlar üreten gazeteci görünümlü bir sosyal medya silahşörü hakkında bu açıklamayı zaruri görüyoruz.

Geleneksel medyanın ismini kullanan ancak sosyal medyada yalan yanlış iftira üretmek dışında bir fonksiyonu olmayan bu isimlerden “Yakup Çınar” bugün oyuncularımız Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş hakkında akla mantığa sığmayan bir yalanı servis etmiştir.

Camiamızın, bu ve benzeri artık ezbere tanıdığımız isimleri dikkate almadığını biliyor, bu isimlerin yalan ve iftira dolu yaklaşımlarına şaşırmıyoruz.

Bu kişilerin temsil ettikleri kurumların bu tavra nasıl göz yumduklarını ise anlayamıyor, açıkça sorguluyoruz.”

Tüm bu tartışmalar yaşanırken gazeteci Yakup Çınar’dan bir açıklama geldi:

“20 yıldır yaptığım her haberin arkasında durdum. Durmaya devam edeceğim. Algılarınızla, tehditlerinizle sindireceğinizi ve pusturacağını sanıyorsanız avucunuzu yalarsınız. Kimseye hakaret edecek kadar zavallı değilim. Doğru bildiğim yolda alnımın akıyla yürümeye devam…”