ARDA TURAN KÜPLERE BİNDİ

ARDA TURAN KÜPLERE BİNDİ
Futbolu bırakmaya hazırlanan Arda Turan, Domenec Torrent'in kararıyla Adana Demirspor karşısında kadroda yer almadı. Torrent’in bu kararı ile ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.22 yaşında kaptanlık bandını koluna...

Futbolu bırakmaya hazırlanan Arda Turan, Domenec Torrent'in kararıyla Adana Demirspor karşısında kadroda yer almadı. Torrent’in bu kararı ile ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

22 yaşında kaptanlık bandını koluna takan, kulübüne 13 milyon Euro bonservis kazandıran ve Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil eden tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı tribünlere veda edemeden kariyerini noktaladı.

Galatasaray bu sezon Nef Stadı'nda son maçına Adana Demirspor karşısında çıkarken Arda Turan'ın taraftarlara veda etme isteği Domenec Torrent'e takıldı.

Belki de Galatasaray'a 1 maç sonra veda edecek olan Domenec Torrent, sözleşmesinin sonuna gelen Babel ve Feghouli gibi isimlere şans verirken Arda'yı kadro dışında bıraktı.

İspanyol hoca, bu tercihini "Arda'nın kondisyon olarak oynama durumu yoktu" diyerek savundu.

Sessizliğini bozan Arda, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

"Yok kardeşim, ben 13 milyon euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni playoff'a bırakmadım. Ben seni 2008'de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim."