Ancelotti'den Arda Güler itirafı: Bir süredir hazırdı

Ancelotti'den Arda Güler itirafı: Bir süredir hazırdı
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın oynanacak olan Real Madrid - Real Sociedad maçı öncesi Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

LaLiga lideri Real Madrid, yarın 33. hafta maçında Real Sociedad ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler'le ilgili de açıklamalar yaptı.

"Dakika almayı hak ediyor"

Arda Güler'in bir süredir hazır olduğunu aktaran Ancelotti, "Arda Güler iyi durumda. Bir süredir hazırdı, maçlar zor geçti ve hiç şans bulamadı. Dakika almayı hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Xavi'nin ayrılık kararından vazgeçmesine değinen Carlo Ancelotti, "Xavi'nin fikir değişikliğine saygı duymak zorundayız. Ben de kariyerim boyunca birçok kez karar değiştirdim. Bunu yapmak gayet normal. Barcelona'da iyi işler yaptı ve kulübü de iyi tanıyor." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk için 7 puana ihtiyaçları olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, "Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Amacımız beli, 3 puan almak. Şampiyonluk için 7 puana ihtiyacımız var. Maç her zaman olduğu gibi zor geçecektir. Elimizden gelenin en iyisini yapıp zafere ulaşmaya çalışacağız." dedi.

Ballon d'Or'a dair konuşan Ancelotti, "Ballon d'Or ödülü Bellingham ve Vinicius'a gitmeli." sözlerini sarf etti.

Carlo Ancelotti son olarak Thibaut Courtois'nın Cadiz maçında forma giyebileceğini ifade etti.