‘Arkadaş’ videosunu da yayınladı

‘Arkadaş’ videosunu da yayınladı
Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “arkadaşım” dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla görüşmesini paylaştı. Peker daha önce Soylu’ya “Reşat Hacıfazlıoğlu’yla ile HTS kayıtlarını...

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “arkadaşım” dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla görüşmesini paylaştı. Peker daha önce Soylu’ya “Reşat Hacıfazlıoğlu’yla ile HTS kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?” demişti.
Videoda Reşat Hacıfazlıoğlu telefonu “Reisim ne yapıyorsun” diyerek açıyor. Peker ise
Soylu’ya yönelik “Bizimki ne yapıyor?” diye soruyor. Hacıfazlıoğlu ise “Sıkıştırdılar onu” diyerek karşılık veriyor. Peker, böyle bir açıklama beklediğini belirterek “Pislik demesi oldu mu?” diye soruyor. Hacıfazlıoğlu ise “Onu ağzından kaçırdı herhalde. Yardımcısı Ahmet abiyle görüştüm ‘öyle bir şey yapması mümkün değil ağzından kaçırdı herhalde’ dedi” diyor. Peker, “Bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var neden böyle yaptı” diye soruyor. Hacıfazlızoğlu, “Sen Ağar’a karşı şey yaptın. Biz 6 ay nöbet tuttuk ilde. Böyle bir şey nasıl yaptı hayret ettim” diye karşılık veriyor.