ASLAN, CARVALHO’NUN PEŞİNDE

ASLAN, CARVALHO’NUN PEŞİNDE
Galatasaray’ın futbol direktörü Cenk Ergün 6 numara transferi için mesaide… İspanya’ya giden Ergün’ün Real Betis’le masaya oturacağı ve William Carvalho için pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Fenerbahçe’nin de...

Galatasaray’ın futbol direktörü Cenk Ergün 6 numara transferi için mesaide… İspanya’ya giden Ergün’ün Real Betis’le masaya oturacağı ve William Carvalho için pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Fenerbahçe’nin de gündeminde olan ve Betis’in Avusturya’daki kamp kadrosuna dahil edilmeyen Carvalho’yu sözleşmesi bitmeden satmak isteyen İspanyol ekibiyle masaya oturulacak.

Galatasaray’ın bu bölgedeki önceliği olan Carvalho için hem Betis hem de Portekizli yıldızın istediği rakamlarda uzlaşmak için müzakereler yürütülecek. Carvalho ve Betis’in indirime yanaşmaması durumunda ise alternatife yönelinecek.

6 numara için Carvalho’nun alternatifi olan Gana Gueye’nin ise Türkiye’nin öncelikleri arasında yer almadığını ancak cazip bir maaş gelmesi durumunda bu teklifi düşüneceğini aracılarla ilettiği öğrenildi.