ASLAN EVANDER

ASLAN EVANDER
İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın 24 yaşındaki Evander ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını ve oyuncuya yıllık 1.3 milyon euro ücret ödeneceğini açıkladı.Danimarka ekibi Midtjylland ile...

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın 24 yaşındaki Evander ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını ve oyuncuya yıllık 1.3 milyon euro ücret ödeneceğini açıkladı.

Danimarka ekibi Midtjylland ile de 6.5 milyon euro karşılığında el sıkışıldığı ancak ödeme planıyla ilgili ayrıntıların henüz netleşmediği belirtildi.

Sarı-kırmızılılar, bu rakamı en az 4 taksitte ödemek isterken Midtjylland ise 2 taksitte diretiyor. Bu konudaki sorun da çözülürse resmi açıklamalar yapılacak.

Bütün bunlar yaşanırken İtalya basınından TMW, Evander Ferreira için Salernitana’nın devreye girdiğini yazdı.

İtalyan ekibi daha önce de Galatasaray'ın ilgilendiği genç golcü Botheim'ı renklerine bağlamıştı. Ancak bu kez transferin kazananının sarı-kırmızılılar olması bekleniyor. Çünkü futbolcuya daha fazla maaş öneren takım Galatasaray oldu.

Evander bu sezon transfer edilse bile ağustos sonuna kadar sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Bu dönemde onun yerine ilk 11’de Emre Akbaba'nın görev yapması bekleniyor.