Aslan tükendi

Aslan tükendi
Son 10 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Galatasaray, dün de Kasımpaşa’ya mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekip 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Kasımpaşa üst üste 4. galibiyetini alırken,...

Son 10 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Galatasaray, dün de Kasımpaşa’ya mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekip 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Kasımpaşa üst üste 4. galibiyetini alırken, Galatasaray Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 2. maçta da mağlup oldu.

Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren golleri 45+3. dakikada Ryan Donk, 60. dakikada Umut Bozok ve 90+3. dakikada Varga kaydetti. Galatasaray’ın golünü ise 39. dakikada Halil Dervişoğlu attı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray 27 puanda kalırken, Kasımpaşa 24 puana yükseldi.

YÖNETİM İSTİFA
Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılılar, 22. haftayı eksi 3 averajla kapadı. Galatasaraylı taraftarlar 90 dakika boyunca yönetimi istifaya davet etti.

ARDA TURAN: “UTANMALIYIZ”

Arda Turan dünkü maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bu durumdan dolayı utanmalıyız. Ben utanıyorum. Futbol hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Sakatlık sonrası toparlanamadım. Kendimize gelmemiz gerekiyor. Daha çok çalışmalıyız. Formamızın hakkını vermeliyiz. Kendi annemin babamın telefonlarını açmaktan bile çekiniyorum. Üzgünüm” dedi.