Aslan’a GENÇLİK AŞISI

Aslan’a GENÇLİK AŞISI
Bazı tecrübeli oyuncularla yolları ayıracak olan Sarı-Kırmızılı ekip, genç ve yetenekli oyuncuları gündemine aldı.Mariano’yu bırakacak olan Galatasaray'da sağ bek konusunda plan netleşmeye başladı.Atletico Madrid'den Santiago...

Bazı tecrübeli oyuncularla yolları ayıracak olan Sarı-Kırmızılı ekip, genç ve yetenekli oyuncuları gündemine aldı.
Mariano’yu bırakacak olan Galatasaray'da sağ bek konusunda plan netleşmeye başladı.
Atletico Madrid'den Santiago Arias'ı kadroya dahil etmeyi düşünen Galatasaray'ın bu transferde önemli yol kat ettiği ifade edildi.
Sarı-kırmızılıların iki yıldızı Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda, Arabistan ekiplerinin gözdesi olurken yönetim de planını belirledi.
İki yıldıza 10'ar milyon Euro fiyat biçen Galatasaray yönetimi, bu satışlarla yeni takviyeler için kaynak yaratmayı hedefliyor.
Sarı-kırmızılıların ikinci hedefi ise Feghouli’nin 3 milyon 750 bin Euro, Belhanda’nın ise 3.5 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak olacak ve yeni transferler için de yer açılacak.
Galatasaray için Arjantin basınından Pedro De La Vega iddiası geldi.
Lanus takımında forma giyen 19 yaşındaki golcü kanat oyuncusu Vega'ya İnter, Sporting Lizbon ve Atalanta'nın yanı sıra Galatasaray'ın da talip olduğu yazıldı.
19 yaşındaki golcü sağ kanat oyuncusu, bu sezon 17 maçta 4 gol attı ve dikkatleri üzerine çekti.
Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki Oğulcan Çağlayan da Galatasaray forması giymek için gün sayıyor.