ASLAN’DAN SIKI TAKİP

ASLAN’DAN SIKI TAKİP
Galatasaray, Konyaspor'u 86. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Sarı Kırmızılılar pozisyon bulmakta ciddi şekilde zorlandığı maçtan 3 puanla ayrılarak kritik bir galibiyet aldı ve şampiyonluk yarışındaki takibini sürdürdü....

Galatasaray, Konyaspor'u 86. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Sarı Kırmızılılar pozisyon bulmakta ciddi şekilde zorlandığı maçtan 3 puanla ayrılarak kritik bir galibiyet aldı ve şampiyonluk yarışındaki takibini sürdürdü. Cim Bom'un golü Emre Akbaba'dan geldi.
İlk yarı iki takım adına da pozisyonsuz geçerken ilk isabetli şut da 45+1'de Gedson Fernandes'ten geldi. Sarı Kırmızılılar ilk yarıyı adeta boşa harcadı.
İkinci yarıya daha da baskılı başlayan Fatih Terim'in öğrencileri bu baskıya rağmen pozisyon bulmakta zorlandı.
Kilidi ise 86'da Emre Akbaba açtı. Babel'in ceza alanı dışından şutunda kaleci Sehiç'ten seken topta pozisyonu iyi takip eden Emre Akbaba, takımı adına çok kritik bir gol kaydetti ve galibiyetin mimarı oldu.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı (Dk. 68 Linnes),Donk, Marcao, Ömer Bayram, Etebo (Dk. 46 Taylan Antalyalı),Emre Kılınç (Dk. 46 Emre Akbaba),Gedson Fernandes, Kerem Aktürkoğlu (Dk. 76 Falcao),Halil Dervişoğlu, Mustafa Muhammed (Dk. 46 Babel)
İttifakHoldingKonyaspor: Sehic, Barış Yardımcı (Dk. 83 Volkan Fındıklı),Adil Demirbağ, Ahmet Çalık, Guilherme, Hadziahmetovic, Diomande (Dk. 72 Musa Çağıran),Sekidika, Rahmanovic, Shengelia (Dk. 72 Bytyqi),Kravets (Dk. 54 Cikalleshi)
Gol: Dk. 87 Emre Akbaba (Galatasaray)