Astrolog Ömer Döşer anlattı: Altın, dolar, borsa ve kriptoda neler olacak?

Astrolog Ömer Döşer anlattı: Altın, dolar, borsa ve kriptoda neler olacak?
Astroloji uzmanı Öner Döşer, önümüzdeki dönemde altın, dolar, borsa ve kripto paralara ilişkin tahminlerini anlattı.Yapılan anketlere göre Türkiye’de her 100 kişiden 71’i TL’deki değer kaybının süreceğine, her 100...
Astroloji uzmanı Öner Döşer, önümüzdeki dönemde altın, dolar, borsa ve kripto paralara ilişkin tahminlerini anlattı.

Yapılan anketlere göre Türkiye’de her 100 kişiden 71’i TL’deki değer kaybının süreceğine, her 100 kişiden 74’ü enflasyonun artmaya devam edeceğine inanırken, yerel seçimler sonrasında ekonomide olacaklar merak ediliyor.

Vatandaş ekonomist, analist ve uzmanların öngörülerinden önümüzdeki dönemde ekonomide neler olacağını anlamaya çalışırken, son dönemde finansal astrolojiye de ilgi arttı.

Sözcü Televizyonu’nda Gökyüzü Sohbetleri programında konuşan Astroloji Uzmanı, Yazar Öner Döşer, hem dönemsel astrolojik faktörlere hem de kendi geçmiş deneyimlerine dayanarak, ‘yatırım tavsiyesi olmayan’ değerlendirmelerde bulundu.

Kapalıçarşı’da uzun yıllar ticaret yaptığını ve 1994 ve 2001 ekonomik krizlerini de kapsayan 20 yılı orada geçirdiğini anlatan Döşer, “1994 yılında 27 Mart’ta bir yerel seçim vardı, arkasından 5 Nisan kararlarını gördük. O dönemin gezegen açılarına ve gezegen kavuşumlarına baktığımız zaman; örneğin Satürn yine balık burcundan geçiş yapmaktaydı.

Yıldızlar 1994'e benziyor

30 yıl sonra yine Satürn balık burcundan geçiş yapıyor. 1994’te Mars Satürn kavuşumu yaşanmasının akabinde böyle bir durum oldu” diye konuştu. 10 Nisan’da Mars Satürn kavuşumunun yine balık burcunda olacağını belirten Döşer, “Dolayısıyla insanın aklına da şu geliyor acaba 5 Nisan kararlarının bir benzerini de deneyimleyecek. Ya da bazı sıkılaştırmaya yönelik olabilir, bazı tedbir yönünde bazı kararlar olabilir. Tabii 30 yıl evvelin ekonomik koşullarıyla bugünün ekonomik koşulları aynı değil, Bugün ekonominin başında olanlarla o gün ekonominin başında olanlar aynı kişiler değiller” ifadelerini kullandı.

Altının ‘altın yılı’ olacak

Altının ‘altın yılı’ olacağını ifade eden Astrolog Öner Döşer, “Altının yükselişi manasında bilhassa haziran sonrasında en büyük yükselişleri bekliyorum. Ağustos ortası altının bugüne nazaran hayli ivme kazanacağı öngörüyorum. Bunu da düşünmemin sebebi, Mars ve Jüpiterin ikizler burcundaki kavuşumu. 15 Temmuz civarı da kripto paralarda bir kırılım, bir zorlanma bekliyorum ama bu ilkbahar aylarında bu sahada bir çıkış bekliyorum” diye konuştu.