AVCI BİR İLK PEŞİNDE

AVCI BİR İLK PEŞİNDE
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Kopenhag ile 2-1 mağlup olduğu maçın rövanşına çıkacak bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa'da 6. maçında ilk galibiyetini alarak gruplara...

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Kopenhag ile 2-1 mağlup olduğu maçın rövanşına çıkacak bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa'da 6. maçında ilk galibiyetini alarak gruplara kalmayı hedefliyor.

Tarihinde Liverpool, Inter, Barcelona gibi takımları yenme başarısı gösteren bordo-mavililer, son dönemlerde ise Avrupa'da galibiyet alamıyor.

Danimarka'nın Kopenhag takımı karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde gruplara kalma başarısı gösterecek olan Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa'da da ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek.

Bordo-mavililer, teknik direktör Avcı'nın görev yaptığı dönemde UEFA Konferans Ligi'nde 4, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda da 1 karşılaşma olmak üzere 5 karşılaşmaya çıktı.

Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak galibiyet elde edemedi.