AVCI’DAN ZORLU MESAJ

AVCI’DAN ZORLU MESAJ
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezonun zor geçeceğini söyledi.Trabzonspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Avcı, ligi şampiyon tamamladıkları geçen sezonda özellikle son 1,5 ay “Şampiyon olduk, olacağız”...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezonun zor geçeceğini söyledi.

Trabzonspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Avcı, ligi şampiyon tamamladıkları geçen sezonda özellikle son 1,5 ay “Şampiyon olduk, olacağız” gibi bir durum yaşandığı için hem şehrin hem takımın normalleştiğini ve şampiyonluğu ilan ettikleri Antalyaspor maçından sonra bile şampiyonluğu tam hissedemediğini belirtti.
Denizdeki kutlamalar başladığında şampiyonluğu tam olarak hissetmeye başladığını vurgulayan Avcı, “Denize çıktığımız an, ben ‘Gerçekten çok büyük bir şey olmuş’ dedim. Bu başka bir şeydi. Film platosu gibiydi denizin üstü, insanlar, yaşadığımız o duygu inanılmazdı” ifadelerini kullandı.

Avcı, gelecek sezonun daha zor geçeceğini, her şeye sıfırdan başlayacaklarını vurgulayarak, “Eşim seneler önce bir gün bana, ‘Ne oldu, bu puanların hepsi silinecek mi şimdi?’ dedi. Evet, her şey siliniyor aslında. Yeni mottolar, yeni hedefler, yeni söylemler ve oyunda eksik kalan ve geliştirmemiz gereken taraflar” ifadelerini kullandı.