Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç, Blossomgame'in üzerine yürüdü

Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç, Blossomgame'in üzerine yürüdü
Fenerbahçe Beko- Monaco maçı sonrası çıkan olaylar ve Başkan Ali Koç'un oğlunun sahaya girmesi gündem oldu. Fenerbahçe Beko Başantrenörü özür diledi.

Fenerbahçe Beko, Monaco'ya son topta kaybederek Euroleague'te Final Four şansını Monaco'daki son maça bıraktı. Yüksek tansiyonlu bir atmosferde oynanan Fenerbahçe Beko-Monaco maçının ardından salonda gerginlik yaşandı.

Karşılaşmanın son anlarında saha kenarındaki taraftarlar ile Fransa temsilcisinden bazı oyuncular arasında sözlü atışmalar oldu. Maçın bitimiyle birlikte Monaco’dan önce Alpha Diallo sarı lacivertli taraftarlara el hareketi yaptı. Ardından da Jaron Blossomgame, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç’a aynı şekilde hareket yapınca ortalık bir anda karıştı.

Kerim Rahmi Koç, Blossomgame’in üzerine yürürken, Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic başta olmak üzere diğer oyuncular ve güvenlik görevlileri ve teknik ekipler araya girerek olası bir kavgayı önledi.

JASİKEVİCİUS OLAYLAR İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe Beko Koçu Sarunas Jasikevicius, Monaco maçının ardından yaşananlar için EuroLeague ve Monaco’dan özür diledi. Jasikevicius, “Bu Fenerbahçe değil, bu biz değiliz. Takım olarak iyi oynamadık ve Monaco bize problem yarattı. Oyuncular savaştı ama olmadı. Bir sonraki maçta çılgınlar gibi savaşacağız” dedi.