Aykut Enişte 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Aykut Enişte 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve nerede çekildi?
Aykut Enişte 2 filmi bu akşam Star TV'de izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Filmin başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Melis Babadağ yer alıyor. Zaman zaman ekranlara gelen Aykut Enişte 2 filmini seyretmek isteyenler filmin detaylarına...

Aykut Enişte 2 filmi bu akşam Star TV'de izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Filmin başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Melis Babadağ yer alıyor. Zaman zaman ekranlara gelen Aykut Enişte 2 filmini seyretmek isteyenler filmin detaylarına ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdılar. Peki, Aykut Enişte 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Aykut Enişte 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali'nin yazdığı Aykut Enişte 2 filmi durum komedisi türünü ele alıyor. İşte Aykut Enişte 2 filmi hakkında detaylı bilgiler…

Aykut Enişte 2 Konusu nedir?

Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip, Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak beklenmedik bir durum tüm planların alt üst olmasına neden olur. Ailenin eski eniştesi olan Talat'ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması, tüm işleri karıştırır. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek midir?

Aykut Enişte 2 Oyuncuları Ve Karakterler

Cem Gelinoğlu - Aykut Aslan


Melis Babadağ - Gülşah Atabeyoğlu Aslan


Hakan Yılmaz - Talat


Nezaket Erden - Selbi


Müfit Kayacan - Sadi Atabeyoğlu


Lale Başar - Şule Atabeyoğlu


Selen Domaç - Dilşah


Mekin Sezer - Mithat Atabeyoğlu


Ecrin Moğultay - Sude Atabeyoğlu


Ali Çelik - Komiser


Ali Uyandıran - Yaşlı amca


Güler Ökten - Muazzez


Ali İpin - Cevdet Hoca

Aykut Enişte 2 nerede ve ne zaman çekildi?

Aykut Enişte 2 filmi 3 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmiştir. Filminin çekimleri Yeşilköy Havalimanı, Selimiye gibi İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirildi.