Babacan: Her gün hakkımda yalan haber yapıyorsunuz, cesaretiniz varsa…

Babacan: Her gün hakkımda yalan haber yapıyorsunuz, cesaretiniz varsa…
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabında; “TRT 1, A Haber, CNN Türk, TVNET, Ülke TV, 24 TV ve diğer iktidar medyası; her gün arkamdan yalan yanlış haber yapıyorsunuz. Cesaretiniz varsa konuk...

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabında; “TRT 1, A Haber, CNN Türk, TVNET, Ülke TV, 24 TV ve diğer iktidar medyası; her gün arkamdan yalan yanlış haber yapıyorsunuz. Cesaretiniz varsa konuk alıp istediğiniz soruyu sorun. Kritik soru: Bizdeki cesaret sizde var mı” açıklamasını yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından iktidara yakın medya kuruluşlarına seslendiği bir paylaşım yaptı. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

“Dünkü çağrımı bir kere de buradan yineliyorum. TRT1, A Haber, CNN Türk, TVNET, Ülke TV, 24 TV ve diğer iktidar medyası; her gün arkamdan yalan yanlış haber yapıyorsunuz. Cesaretiniz varsa konuk alıp istediğiniz soruyu sorun. Kritik soru: Bizdeki cesaret sizde var mı?”

Babacan, dün katıldığı HaberTürk canlı yayınında; “Partimizi kurduk kuralı benim bir kere TRT’de programım olmadı. A Haber’de olmadı, CNN Türk’te olmadı. Hodri meydan. Kendinize güveniyorsanız davet edin. İstedikleri arkadaşları karşımıza çıkarsınlar. Ama biliyorlar ki, beni ve DEVA Partisi’nin hazırlıklarını gösterdikleri anda iş değişecek” demişti.