Bahçeli, gözünü Altılı Masa'ya dikti: Erdoğan'ın yanında el ele verelim

Bahçeli, gözünü Altılı Masa'ya dikti: Erdoğan'ın yanında el ele verelim
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında basın toplantısı düzenledi. Bahçeli seçimlerin bahar aylarında yapılacağını söyledi. Bahçeli her fırsatta hakaret ettiği, terör örgütleriyle bir arada...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında basın toplantısı düzenledi. Bahçeli seçimlerin bahar aylarında yapılacağını söyledi. Bahçeli her fırsatta hakaret ettiği, terör örgütleriyle bir arada olmakla suçladığı Altılı Masa'ya Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alma çağrısı yaptı, "'Erdoğan'ın yanında el ele verelim'" dedi. Bahçeli şöyle konuştu: "Zillet İttifakı'nın yapabildiği şey yen sistem muhalifliğidir. Yatıp kalkıp Cumhurbaşkanlığı sistemini suçluyorlar. Toplanıyor, dağılıyor sisteme iftira atıyorlar. Bilmiyorlar ki Türkiye eski Türkiye değildir. Aziz milletimiz bu sisteme alışmıştır. Bunların geçim kapısı hamasettir."

"Serok Ahmet (Ahmet Davutoğlu) "Altılı masanın cumhurbaşkanı bizi dinlemezse kriz olur ve yeniden seçime gideriz" demekle zillet ittifakının zehrini kusmuştur. Buradan bir demokrasi, istikrar ve hizmet aşkı çıkmayacağını söylemek için kahin olmaya gerek yoktur. Vaatleri krizdir. Konsorsiyum halinde ülke yönetmektir."
"Masa şimdiden kriz girdabına yuvarlanmıştır. Projemiz, planımız budur diyemiyorlar. Kriz ibrazı yapıyorlar."

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun."
Cumhurbaşkanı adayı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım, onu sahiplenelim, yeni bir sayfa açalım."

Başka kapıya!
Bahçeli’ye yanıt Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Davutoğlu, “Demek ki, Bahçeli’nin desteği yetmiyor, Perinçek’in desteği yetmiyor. Beşli çetenin desteği yetmiyor. Birtakım karanlık yapıların desteği yetmiyor. Ankara’da gencecik insanları öldürenlerin desteği yetmiyor. Bizden destek istiyor. Hadi başka kapıya!” dedi.