Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Kavgada kaybeder

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Kavgada kaybeder
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında “Vatandaşlık satanlarla kavga edeceğiz” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kaybeder” yanıtını verdi.KILIÇDAROĞLU KAYBEDERAnayasa Mahkemesi’nden iktidar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında “Vatandaşlık satanlarla kavga edeceğiz” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kaybeder” yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU KAYBEDER
Anayasa Mahkemesi’nden iktidar ortağı AK Parti’nin eski milletvekillerine, birçok kesimi hedef aldığı sert konuşmalarıyla bilinen Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu da ‘eleştirdi’:
“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sürekli gündemde tutulduğu ortamda çok anlamı olmayan bir konuşma olmuştur. Böyle bir sürece girdiği zaman yumuşatıcı bir iklimi vardır. Şu an Türkiye’de helalleşmeyle başlayan, kavgalaşmayla yola devam etmek istiyor. Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir kavgada kaybeder. Çünkü kavga tecrübesi yok. Ama bizde 53 yıllık kavga tecrübesi var.”

GÖNLÜMDE YATAN ADAY AK PARTİ GENEL BAŞKANIDIR
Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki konuşmasının Cumhurbaşkanı adaylık konuşması olarak değerlendirildiğinin söylenmesi üzerine şu değerlendirmeyi yaptı: “Gönlünde yatanı başkasıyla paylaşmak doğru bir şey değil. Benim gönlümde yatan Cumhur İttifakının adayı, AK Parti Genel Başkanıdır. Adayımız o iken filanlarda da şöyle olsun demek gönül kayması olur ki o da sağlıklı olmaz. Çok önemlidir gönül kayması, risklidir, zararlıdır. Biz gönlümüzü bir yere vermişiz. Siyaseten memleket meselelerinde de kesinleşmiş bir durumdur. Böyle bir durumda Allah selamet versin kim ne olacaksa olsun bizden öte olsun.”