‘Başaramayacağımız şey yok’ diyen Varank’a Trabzonlu yurttaş sordu: Ekmek 8 lira, nasıl olacak?

‘Başaramayacağımız şey yok’ diyen Varank’a Trabzonlu yurttaş sordu: Ekmek 8 lira, nasıl olacak?
ANKA’dan Esra Nur Pervan’ın aktardığına göre Trabzon’da Meydan Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bakan Mustafa Varank, konuşmasında “Yeter ki Trabzon bizim arkamızda dimdik dursun. Trabzonlu hemşerilerimiz...

ANKA’dan Esra Nur Pervan’ın aktardığına göre Trabzon’da Meydan Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Bakan Mustafa Varank, konuşmasında “Yeter ki Trabzon bizim arkamızda dimdik dursun. Trabzonlu hemşerilerimiz bizim arkamızda dimdik dursun. Bu ülkenin başaramayacağı hiçbir şey olmaz biz buna yürekten inanıyoruz” sözleriyle devam ederken, bir yurttaş; “Ekmek 8 lira, unun çuvalı 500 lira oldu. Nasıl olacak bu?” diye bağırdı.

Bakan, “Evet, evet. Değerli kardeşlerim. Sıkıntılarımızın olduğunun farkındayız” diye geçiştirirken yurttaşa müdahale edildi. Varank, yurttaşa müdahale edenlere “Elleme, elleme tamam. Kalsın orada. Kalsın, kalsın” diye seslendi. Sonra da Erdoğan’ın “Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz” dediğini anlattı. Yurttaşın “Nasıl olacak bu?” sorusu ise her zamanki gibi yanıtsız kaldı.