Beşiktaş Gençlerle Bu Kadar

Beşiktaş Gençlerle Bu Kadar
Amsterdam’a 11 eksik ile giden temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Ajax’a 2-0 yenildi. Hollanda ekibine galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Berghuis ve 43. dakikada Haller kaydetti. 63’te Kenan Karaman’ın...

Amsterdam’a 11 eksik ile giden temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Ajax’a 2-0 yenildi. Hollanda ekibine galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Berghuis ve 43. dakikada Haller kaydetti. 63’te Kenan Karaman’ın attığı gol, pozisyon öncesi faul olduğu gerekçesiyle sayılmadı. Bu sonucun ardından Ajax 6 puana yükselirken, gruptaki ilk maçında Dortmund’a evinde 2-1 mağlup olan temsilcimiz Beşiktaş’ın grupta henüz puanı bulunmuyor.

17.dakikada gelişen Ajax atağında saol kanattan Beşiktaş yarı sahasına giren Gravenberch, topu ceza sahasına çevirdi ve Berghuis skoru 1-0 yaptı.

38. dakikada sol kanattan yapılan ortada Umut’tan seken top Haller’de kaldı. Haller’in yerden arka direğe çıkarttığı topa Tadic dokundu. Top yandan auta gitti.
43.dakikada Berghuis’in sağ kanattan ortasında Haller ön direkte topa dokundu ve topu filelere gönderdi.
50.dakikada Tadic’in sol kanattan yaptığı ortaya yakın mesafeden haller kafa vuruşu yaptı ama Ersin mutlak gol pozisyonunu kurtardı.
63.dakikada Can’ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Kenan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Ancak hakem, Kenan’ın topu önüne alırken faul yaptığını işaret etti.