Beşiktaş maçının ardından konuşan Saric: İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum

Beşiktaş maçının ardından konuşan Saric: İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum
Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Antalyaspor'da Saric, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın son dakikada iptal olan penaltı goolüyle ilgi yorumlarda da bulunan Saric, kariyerinde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını...
Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Antalyaspor'da Saric, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın son dakikada iptal olan penaltı goolüyle ilgi yorumlarda da bulunan Saric, kariyerinde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını ifade etti.

Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Antalyaspor'da Saric karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın son dakikada iptal olan penaltısıyla ilgili de konuşan Saric, kariyerinde ilk kez böyle bir şey yaşadığını söyledi.

Saric: Oyun kuralları böyle

Saric yaptığı açıklamada, "Ne diyeceğimi bilmiyorum. Şanslıydık diyebilirim. İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum. Oyun kuralları böyle, biz de bugün şanslıydık. Maç bizim adımıza böyle sonuçlandı ama biz son saniyeye kadar savaştık. Biz bu sezon böyle kayıplar da yaşadık. Bu bir şans, mucizeydi. Biz bugün bunu alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Helton Leite: Dinleneceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz

Öte yandan kaleci Helton Leite ise, "Bugünkü galibiyeti şöyle anlatabilirim; biz buraya kazanmaya gelmiştik, bütün hafta bunun için çalışmıştık. Kazandık ve kazandığımız için çok mutluyuz. Mutluyum, her gün bunun için çalışıyorum. Bu grup, bugün kazanmayı hak etti. Dinleneceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz." şeklinde konuştu.