Beşiktaş eski yöneticisinden başkan Hasan Arat'a suçlama

Beşiktaş eski yöneticisinden başkan Hasan Arat'a suçlama
Beşiktaş eski yöneticisi Ali Bayrak, Hasan Arat'ın "Beşiktaş Stadı'nın altında imalathane var" sözlerine açıklık getirdi. Bayrak, Hasan Arat'a suçlamalar da yöneltti. Fanatik gazetesine konuşan Ali Bayrak şu ifadeleri kullandı:"Hasan...
Beşiktaş eski yöneticisi Ali Bayrak, Hasan Arat'ın "Beşiktaş Stadı'nın altında imalathane var" sözlerine açıklık getirdi. Bayrak, Hasan Arat'a suçlamalar da yöneltti. Fanatik gazetesine konuşan Ali Bayrak şu ifadeleri kullandı:

"Hasan Arat, daha iki oyuncu ile bütçenin %10'unu kullandı. Kalkıp hikaye anlatıyor. Al-Musrati'yi hangi büyük takım istemiş de bize gelmiş? Geçmişinde tüm transferler bedelsiz. Muçi, 500 bin €'ya Polonya'ya gitmiş... Hani şeffaf olacaklardı? Daha Santos ve 9 yardımcısının aldığı ücret bilinmiyor. Görevi bıraktığımızda lider ile aramızda 9 puan fark vardı. Bunu üç ay içinde nerelere çekti, onun açıklamasını yapsın."

"Hasan Arat gerçeği biliyor ama söylemiyor"

Beşiktaş Stadı'ndaki imalathane hakkında da açıklamalarda bulunan Bayrak, Arat'ı gerçeği bilip söylememekle itham etti:

"Arat maalesef doğruları bildiği halde söylemiyor. Hâlâ seçim öncesindeymiş gibi algı yaratma peşinde. Bahsettiği olay şudur... Göğüs sponsoru anlaşmamız olmadığı için Adidas formaları reklamsız olarak gönderme durumunda kaldı. Rain ile anlaşma yapınca çözüm aradık. Formaların tekrar gidip gelmesi sıkıntı ve masraf yarattı. İhale ile bir firmaya verdik. Gelip stadın altında 400 metre karelik alana makina kurup, baskı yaptılar. Önce futbol ardından tüm amatör branşların formalarını işlediler. Bunları mağazalarımıza dağıttık. Kira bedeline istinaden malları ucuz yaptırdık. Bunun dışında dışarıya tek kalem baskı yapılmadı. Bunu halan görevde olan CEO ve genel müdür biliyor. Başkan da biliyor ama doğruyu söylemiyor."

Hasan Arat ne demişti?

Hasan Arat, Divan Kurulu toplantısında "Beşiktaş stadının altında bir imalathane olduğunu öğrendik geçen hafta. Hem de başka kulüplerin ürünleri de üretiliyor. Üstelik kira bile vermiyorlar. Çalışanların yemekleri de kulübümüzden gidiyor. Karabüklü bir arkadaş. Kalbim sıkışıyor, geçelim bu konuyu..." demişti.