Liverpool karıştı; Salah tartıştığı Klopp'u tehdit etti

Liverpool karıştı; Salah tartıştığı Klopp'u tehdit etti
Premier Lig'de Liverpool puan kaybetmeye devam ediyor. West Ham ile 2-2 berabere kalan Kırmızı Beyazlılarda oyuna sonradan giren Salah, Alman teknik direktör ile tartıştı

İngiltere Premier Lig'de Liverpool’daki kan kaybı sürüyor. Şampiyonluk yarışında uzun süre önce olan ancak son haftalarda peş peşe yaşadığı puan kayıpları ile zirveden uzaklaşmaya başlayan Liverpool, West ham ile de 2-2 berabere kaldı. Klopp'un öğrencileri son 5 maçta 10 puan bırakarak şampiyonluk hayallerini de mucizelere bıraktı.

Premier Lig'in 35. haftasında Liverpool deplasmanda West Ham'ın konuğu oldu. Maça hızlı başlayan ve ilk yarıda rakibini üstünlük kuran ev sahibi West Ham 43. dakikada öne geçti. İkinci yarıya hızlı başlayan Liverpool 2 gol birden buldu. Robertson 48. dakikada skoru eşitlerken, West Ham'da Areola'nın kendi kalesine golü skoru 2-1'e getirdi. Ancak işler Liverpool'un istediği gibi gitmedi ve 77'de Antonio sahneye çıkıp maçın skorunu belirledi.

Liverpool'un deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kaldığı maçta flaş bir olay yaşandı. Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp oyuncu değişikliği sırasında gol yemeleriyle birlikte Muhammed Salah'a bir şeyler söyledi. Salah da teknik direktörü Klopp'a sert bir şekilde yanıt verip el kol işaretleriyle üstüne yürümek istedi fakat Darwin Nunez araya girdi ve Salah'ı uzaklaştırdı.

Salah yaşanan olayla ilgili olarak “Beni bugün konuşturmayın, konuşursam ortalık yanar” dedi. Klopp ise Salah ile soyunma odasında konuştuğunu ve sorunu çözdüklerini söyledi.

Jürgen Klopp'un ayrılık kararının ardından kadroda büyük bir revizyona gitmek isteyen Liverpool'da yönetim 31 yaşındaki Mısırlı yıldız oyuncu ile yollarını ayırmak istiyor. Suudi Arabistan ekiplerinin peşinde olduğu Salah için Liverpool'un yaklaşık 100 milyon euroluk bir beklentisi var.

Premier Lig devi Liverpool'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Jürgen Klopp'un yerine de Feyenoord'un teknik direktörü Arne Slot'u getiriyor. Arne Slot'un kulübü Feyenoord ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyordu. Ancak Liverpool ile Feyenoord bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Slot, geçen sezon Feyenoord ile Hollanda Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Böylece artık yeni sezonda Klopp'un yerine Slot'un görev alacağı netleşti.