Beşiktaş'ta 5 isim kadro dışı bırakıldı... Aboubakar saç ektirdiği için oynamadı!

Beşiktaş'ta 5 isim kadro dışı bırakıldı... Aboubakar saç ektirdiği için oynamadı!
Fenerbahçe yenilgisi sonrası Avrupa'nın ardından Süper Lig'e havlu atan Beşiktaş'ta radikal kararlar alındı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada 5 kişinin kadro dışı bırakıldığı belirtildi.Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün...

Fenerbahçe yenilgisi sonrası Avrupa'nın ardından Süper Lig'e havlu atan Beşiktaş'ta radikal kararlar alındı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada 5 kişinin kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba tarafından Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir."

Batuhan Karadeniz'den sert eleştiri: Lafla 50 kupa olmuyor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Batuhan Karadeniz ise çok tartışılacak bir iddia ortaya attı. Karadeniz, Vincent Aboubakar'a 'hain' diye seslenirken, oyuncunun saç ektirdiği için topa kafa vurmayıp, antrenmanlara da bu sebeple çıkmadığını iddia etti.

“Söylenecek çok fazla şey var. Aklıma ilk olarak Rıza Çalımbay’ın, Beşiktaş’ın başına gelmeden önceki açıklaması geliyor. Ne demişti? Ben 50 tane kupa alırım demişti. Öyle konuşması kolay. Kimse kusura bakmasın, Beşiktaş takımı bugün Fenerbahçe ile oynarken sahasında 4 tane şut atıyorsa, bunun sorumluları: Şenol Güneş, Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Ceyhun Kazancı’dır.

“Ben maçtan önce çok umutluydum. Benim bütün umutlarımı bir kez daha yıktı Beşiktaş. Ben biraz olsun iyi oyuncuların, karakterli oyuncuların ağırlık koymasını beklerdim. Çünkü ben Beşiktaş’ın karakterli oyunculardan oluştuğunu bilirdim, ta ki bugüne kadar. Bugün sahada Beşiktaş adına tek güzel şey, Beşiktaş formasıydı. Başka hiçbir şey değil. Sahada bir direnç var mıydı? Herkesin eleştirdiği Necip Uysal basıyor, mücadele ediyor. Cenk bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu takımın gerisi nerede?

"Aboubakar saç ektirdi, antrenmana çıkmadı"

“Ben Beşiktaş taraftarıyım, Beşiktaşlıyım. Bugün 4 tane şut atmalarını kabul edemiyorum. Bunların hiçbirinde ruh kalmamış. Bunlar ruhsuzluk ordusu. Bu stat yapıldığından beri böyle ruhsuz bir derbi izlememiştim Beşiktaş adına.

“Aboubakar bey saç ektirmiş topa kafa vurmuyor. Aboubakar çıkıyor diyor ki kendi kendine, taraftar beni alkışlar. Kusura bakma Aboubakar, babayı alkışlar bu taraftar seni bu saatten sonra. Sen hainsin Aboubakar! Sen çok büyük bir hainsin. Sana ikinci kez kucağını açan Beşiktaş camiasına sen hainlik yaptın! Rıza Hoca sen de onu bugün oyuna almayacaktın.”

Sergen Yalçın ismi gündemde

Bu arada Beşiktaş camiasında Rıza Çalımbay da tartışılan isim haline geldi. Siyah- Beyazlı taraftarlar Beşiktaş'ın son lig şampiyonluğunda takımın başında olan ve kısıtlı kadroyla mutlu sona ulaşan Sergen Yalçın'ın ismini gündeme getirmeye başladı. Kadroya müdahale ederek 5 futbolcuyu kadrodışı bırakan Hasan Arat yönetiminin Rıza Çalımbay dışında alternatif isimleri de gündemine aldığı iddia ediliyor.