Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan itiraf!

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan itiraf!
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, mevcut kadroya olan inancını kaybetmediğini söyledi. Kupayı kazanmayı ve ligi üçüncü bitirmeyi hedef olarak belirleyen Portekizli teknik adam, Hürriyet'e açıklamalarda bulundu."Şanssızlık...
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, mevcut kadroya olan inancını kaybetmediğini söyledi. Kupayı kazanmayı ve ligi üçüncü bitirmeyi hedef olarak belirleyen Portekizli teknik adam, Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.

"Şanssızlık peşimizi bırakmıyor" diyen Santos, "Bir de antrenmanlarda üst düzey performans gösteren nitelikli bazı oyuncular nedense maçlarda aynı performansı gösteremiyor. Bir seri yakalayabilsek takım havaya girecek ve gerçek gücümüzü göstereceğiz" ifadesini kullandı.

Santos, takım kaptanı Necip Uysal'ı da övdü:

"Necip son derece profesyonel, verilen görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, çok çalışkan aynı zamanda centilmen ve efendi bir isim. Tam anlamıyla örnek alınması gereken bir oyuncu. Onunla çalıştığım için çok memnunum. Beşiktaş’a saha içi ve saha dışında büyük katkı sağlıyor."