BİRİNCİ LİGDE HEYECAN BAŞLIYOR

BİRİNCİ LİGDE HEYECAN BAŞLIYOR
Spor Toto 1. Lig’de 2022-2023 sezonu heyecanı bugünkü Altay-Yılport Samsunspor müsabakasıyla başlayacak.Spor Toto 1. Lig’de, daha önce play-off maçlarında kullanılan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi bu sezondan itibaren tüm...

Spor Toto 1. Lig’de 2022-2023 sezonu heyecanı bugünkü Altay-Yılport Samsunspor müsabakasıyla başlayacak.

Spor Toto 1. Lig’de, daha önce play-off maçlarında kullanılan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi bu sezondan itibaren tüm karılaşmalarda uygulanacak.

Süper Lig’den düşen Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor, TFF 2. Lig’den yükselen Bodrumspor, Sakaryaspor ve Pendikspor’un yanı sıra Adanaspor, Altaş Denizlispor, Altınordu, Ankara Keçiörengücü, Beyçimento Bandırmaspor, Boluspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Eyüpspor, Gençlerbirliği, Manisa FK ve Tuzlaspor’un katılacağı Spor Toto 1. Lig’de 2013-2014 ve geçen sezon olduğu gibi 19 ekip yer alacak.

İlk 2 takımın doğrudan Süper Lig’e yükseleceği organizasyonda, takip eden 5 ekip Süper Lig’e yükselen son takım olmak için mücadele edecek. Bu sezona kadar 4 takımın katıldığı play-off etabında değiştirilen statüyle, ligi 3. sırada bitirecek ekip doğrudan play-off finaline yükselecek.