‘Bu milletten ne istediniz de size vermedi?’

‘Bu milletten ne istediniz de size vermedi?’
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni’ne imza atan 6 parti liderinin DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni’ne imza atan 6 parti liderinin DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde ikinci kez bir araya geldiğini hatırlatan Karamollaoğlu, “Toplantımız ülkemiz ve insanımız adına çok faydalı olacak şekilde gerçekleştirildi. Tüm engellemelere rağmen ortak irademizin, istişarelerimizin ve kararlılığımızın güçlü bir şekilde devam etmesi kanaatine varıldı” diye konuştu.

AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan Seçim Kanunu Teklifi’ni eleştiren Karamollaoğlu “İktidarın, Seçim Kanununda değişiklikler yaparak bu birlikteliği dağıtma gibi heveslerini boşa düşürmeye ve hep birlikte kararlı bir şekilde ülkemizin problemlerini çözmeye kararlıyız” dedi.

“İktidarın insanların yaşadığı problemi görmezden geldiğini” ifade eden Karamollaoğlu şöyle devam etti:
"İktidara sormak istiyorum; ya Allah aşkına siz bu milletten ne istediniz de size vermedi? Milletin size desteğinin karşılığında siz, milletin iliklerine kadar sömürmeyi, perişan bırakmayı bir başarı olarak gördünüz. Yolsuzluğu, yokluğu, israfı ortadan kaldırmak için geldiler ama bunların hepsini kurumsallaştırdılar."