Bu tartışma artık gündemden çıkmalı

Bu tartışma artık gündemden çıkmalı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’de katıldığı programda, başörtüsü tartışmalarına ilişkin, "Ben Erdoğan'dan 2021'in ilk gününde sevgi dolu mesaj vermesini beklerdim. Ama CHP'yi tekrar başörtüsü üzerinden suçlaması...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV’de katıldığı programda, başörtüsü tartışmalarına ilişkin, "Ben Erdoğan'dan 2021'in ilk gününde sevgi dolu mesaj vermesini beklerdim. Ama CHP'yi tekrar başörtüsü üzerinden suçlaması akıl alacak şey değil" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Pandemi var, ekonomik sıkıntılar var, CHP'yi suçluyor. Nedeni şu; Erdoğan, gündem yaratamıyor. 21. yüzyılda başörtüsü sorununu gündeme getirip, 'Bay Kemal konuşmadı, halbuki ben konuştum.' Konuşmalarımızı havuz medyası vermediği için benim hiç konuşmadığımı sanıyor. Bu tartışma artık Türkiye'nin gündeminden çıkmalı. Kadının kılık kıyafetiyle uğraşmak diye bir şey olmamalı Türkiye'nin gündeminde. Kadınlar arzu ettikleri gibi giyinebilirler, arzu ettikleri gibi rahatça gezebilirler.

ERDOĞAN SEÇİLECEĞİNE İNANSA SANDIĞA GİDER

Erken seçim konusunda bir özel baskımız olmayacak. Türkiye iyi yönetilmiyorsa fatura doğrudan halka çıkıyorsa bir çıkış yolu bulmak gerekir. Bu çıkış yolu demokrasilerde seçimdir. Erdoğan seçim yapılsa tekrar seçileceğine inansa sandığa gider. Uzatıyor, fatura garibana çıkıyor.”