Burak Haktanır’a üst düzey ağırlama

Burak Haktanır’a üst düzey ağırlama
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın tutuklanmasını eleştiren yönetmen Özcan Alper’e tepki gösteren oyuncu Burak Haktanır, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından...

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın tutuklanmasını eleştiren yönetmen Özcan Alper’e tepki gösteren oyuncu Burak Haktanır, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından ağırlandı. Akar ile olan görüşmede kuvvet komutanları da yer aldı. 

Twitter hesabından açıklama yapan Altun, ‘Ülkesini, milletini seven, her ortamda savunan kıymetli sanatçımız Burak Haktanır ile buluştuk. Sayın Haktanır’a sergilediği vakur duruş için teşekkür ediyor, sanat hayatında başarılarının devamını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Akar da Haktanır’ı sergilediği duruştan dolayı tebrik etti. 

Burak Haktanır ise kendisine verilen desteğe teşekkür ederek ‘Tepkimi gösterdiğimde salondan bana çok cılız destek geldi. Tek başımıza da olsak biz her zaman doğruları söyleyeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetlerimize sahip çıkmak, ordumuzu savunmak boynumuzun borcu. Yaptığım çıkışın önemini Bakanımızdan gelen davet ile anladım. Bugün burada olmak benim için büyük bir gurur ve onurdur’ ifadelerini kullandı.