Bursa'daki DEM Parti bürosuna baltalı saldırı

Bursa'daki DEM Parti bürosuna baltalı saldırı
İnegöl'de, DEM Parti ilçe binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından baltalı bir saldırı gerçekleştirildi.Bursa'nın İnegöl ilçesindeki DEM Parti ilçe binasına baltalı bir saldırı gerçekleşti....
İnegöl'de, DEM Parti ilçe binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından baltalı bir saldırı gerçekleştirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki DEM Parti ilçe binasına baltalı bir saldırı gerçekleşti. Saldırı, saat 21.30 civarında meydana geldi ve saldırganlar henüz belirlenemedi.

Gazete Duvar'ın haberine göre; DEM Parti Bursa İl Eş Başkanı Mehmet Deniz Büyük, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin tespit edilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

DEM Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı İhsan Seylan da saldırıyı kınadı.

Saldırının peşinden yaptığı açıklamada "Bu yalnız DEM Partiye değil demokrasiye yönelik bir saldırıdır" şeklinde konuşan Seylan, şunları dile getirdi:

"Seçim çalışmalarımızı baltalamaya çalışanlara geçit vermeyeceğiz. Biz kazanacağız. Güçlü üçüncü yol söylemimiz kazanacak. Bugün siyasette bizimle yarışanların, adil ve demokratik yollar dururken birilerinin arkasına saklanıp siyaset yapma çabaları beyhudedir. Biz Bursa'nın tüm ilçelerinde ve büyükşehirde varız. Halkın iradesine yapılan saldırı, aynı zamanda demokrasiye ve insan haklarına da yapılmıştır."