BURUK’UN SAVUNMADA ÖNCELİĞİ SAĞ BEK

BURUK’UN SAVUNMADA ÖNCELİĞİ SAĞ BEK
Dursun Özbek önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray’da transfer çalışmaları da sürüyor. Okan Buruk’la el sıkışan sarı-kırmızılılar, başarılı teknik direktörün raporu doğrultusunda girişimlerini sıklaştırdı.Kaleye...

Dursun Özbek önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray’da transfer çalışmaları da sürüyor. Okan Buruk’la el sıkışan sarı-kırmızılılar, başarılı teknik direktörün raporu doğrultusunda girişimlerini sıklaştırdı.

Kaleye herhangi bir takviye istemeyen Buruk’un savunmadaki önceliği sağ bek oldu.

Orta sahada yabancı oyuncular tercih edecek olan Buruk, savunma bölgesine yabancı kuralı nedeniyle yerli takviyeleri talep etti. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda önceliği de sağ bek rotasyonu oldu.

Sassuolo ile bir süredir masada bulunan Galatasaray’ın Mert Müldür için 8 milyon Euro’ya kadar çıkan bir teklif yaptığı öne sürülüyor.

Mert Müldür’ün Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı belirtilirken Buruk stoper bölgesine de Marcao’nun ayrılığı durumunda takviye istedi.

Marcao’nun kulüpten ayrılmak istemesi ve Sevilla’nın resmi teklifi sonrasında Abdülkerim Bardakcı’yı renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, Jason Denayer ile de temasta.

Galatasaray’da transferde diğer alternatifler ise Kaan Ayhan ve Onur Bulut…

ASLAN’DA ORTA SAHA SİL BAŞTAN
Okan Buruk, Cenk Ergün’le birlikte yaptığı görüşmeler sonrasında orta sahanın baştan aşağı değişmesini istedi ve bu konuda fikir birliğine varıldı.

Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu’ya teklif gelmesi durumunda değerlendirilmesini talep eden Buruk, Aytaç Kara’yı da kadroda düşünmüyor.

Buraya en az iki takviye talep eden Buruk özellikle skor da üretebilen, çift yönlü oyuncularla oynamak istediğini yönetime sürekli olarak bildiriyor.

Galatasaray’ın bu bölge için öncelikleri ise Aston Villa’dan Morgan Sanson ve Standard Liege’den Nicolas Raskin…

Okan Buruk’un 6 numaraya da kesici özelliği bulunan ve fiziksel açıdan bu bölgeyi doldurabilecek bir oyuncu istemesi sonrasında Galatasaray, Fenerbahçe’nin de gündeminde olan William Carvalho’yu gündemine aldı.