Can Uzun Frankfurt yolcusu

Can Uzun Frankfurt yolcusu
Can Uzun, Eintracht Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti.Bild'in haberine göre Nürnberg'in 2005 doğumlu 10 numarası Can Uzun  Eintracht Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti. Bonservis bedeli 10 milyon euro. Türk milli...
Can Uzun, Eintracht Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti.

Bild'in haberine göre Nürnberg'in 2005 doğumlu 10 numarası Can Uzun  Eintracht Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti. Bonservis bedeli 10 milyon euro. Türk milli takımında da süre bulması beklenen genç yetenek büyük umut veriyor.

Can Uzun kimdir?

11 Kasım 2005 yılında Almanya’nın Regensburg, şehrinde dünyaya gelen oyuncu orta saha ve on numara mevkilerinde forma giyiyor.

Kariyerine Nürnberg altyapısında başlayan oyuncu 19/20 sezonunda Ingolstadt, altyapısına transfer oldu. Buradan ise tekrar Nürnberg altyapısında kariyerine devam etti.

Nürnberg U17, U19 takımlarında forma giyen genç oyuncu 2023/24 sezonunda A takıma yükseldi.

Bu sezon 2. Budesliga’da 21 karşılaşmada forma giyen genç oyuncu 12 gol ve 1 asist yaptı.

Oyuncunun takımıyla 30 Haziran 2027 tarihine kadar sözleşmesi bulunurken etkili sağ ayağı ile dikkat çekiyor.

Can Uzun Türkiye ile U17, U18 ve U21 yaş kategorilerinde oynadı. Genç oyuncu A Milli Takım tericihini de Türkiye'den yana yaptı. Can Uzun, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı tercih etmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kalbimiin sesini dinledim" ifadelerini kullandı.