CHP iki kentin milletvekilini, belediye başkan adayı gösterecek

CHP iki kentin milletvekilini, belediye başkan adayı gösterecek
CHP'de milletvekilleri Veli Ağbaba ile Abdurrahman Tutdere'nin Malatya ve Adıyaman'da belediye başkanlığına aday gösterileceği ifade edildi.CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) dün Çankaya ve İstanbul adaylarını...
CHP'de milletvekilleri Veli Ağbaba ile Abdurrahman Tutdere'nin Malatya ve Adıyaman'da belediye başkanlığına aday gösterileceği ifade edildi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) dün Çankaya ve İstanbul adaylarını belirlemek için gece geç saatlere kadar süren çok sayıda toplantı gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önce MYK üyeleriyle, sonra PM üyeleriyle bir araya geldi. Özel daha sonra MYK ile tekrar bir araya geldi ve bu toplantıdan sonra Parti Meclisi de bir kez daha toplandı.

Veli Ağbaba ve Abdurrahman Tutdere sürprizi

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre; ilk yapılan toplantılarda Hatay, Çankaya ve İstanbul’un ilçe adayları yerine parti içindeki daha tartışmasız olan Malatya Adıyaman, Kayseri gibi illerin adayları değerlendirildi. Malatya ve Adıyaman’da aynı zamanda kentlerin milletvekili olan Veli Ağbaba ile Abdurrahman Tutdere’nin adaylığı MYK toplantısında kabul edildi.