CHP ilçe başkan yardımcısı "uyuşturucudan gözaltına alındığı" iddiasını yalanladı: Bu asılsız haberle ilgili hakkımı savunacağım

CHP ilçe başkan yardımcısı "uyuşturucudan gözaltına alındığı" iddiasını yalanladı: Bu asılsız haberle ilgili hakkımı savunacağım
Ankara'da, dün saat 18.00 sıralarında polis tarafından durdurulan bir araçta 2,76 gram esrarla yakalandığı iddia edilen CHP Yenimahalle ilçe Başkan Yardımcısı Selenay M. söz konusu haberleri yalanlayarak, "Bu asılsız haberle...

Ankara'da, dün saat 18.00 sıralarında polis tarafından durdurulan bir araçta 2,76 gram esrarla yakalandığı iddia edilen CHP Yenimahalle ilçe Başkan Yardımcısı Selenay M. söz konusu haberleri yalanlayarak, "Bu asılsız haberle ilgili hakkımı savunacağım" dedi.

DHA'nın haberine göre, Ankara'da, dün akşam saatlerinde şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde bulunan ve üzerlerinde 2,76 gram esrar ele geçirilen CHP Yenimahalle İlçe Başkan Yardımcısı Selenay M. ile erkek arkadaşı gözaltına alındı.

CHP Yenimahalle İlçe Başkan Yardımcısı Selenay M. instagram hesabından yaptığı açıklamada, "uyuşturucudan gözaltına alındığı" iddiasını yalanladı.

"Bu asılsız haberle ilgili her türlü hakkımı savunacağım"

"Yapılan suçlamalarla hiçbir alakam yoktur" diyen Başkan yardımcısı, "Avukatım gerekli mecralara şikayette bulunacak" dedi.

CHP Yenimahalle İlçe Başkan Yardımcısı Selenay M, daha sonra yaptığı paylaşımda ise "Bu asılsız haberle ilgili her türlü hakkımı savunacağım. Gerek Yenimahalle gerek partimize yapılmış olan bu karalama kampanyasına her türlü cevabı vereceğim. Yasal süreç başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.