CHP ve DEM Parti Milletvekilleri, ihraç edilen akademisyenleri ziyaret etti

CHP ve DEM Parti Milletvekilleri, ihraç edilen akademisyenleri ziyaret etti
CHP milletvekilleri Yüksel Taşkın, Rahmi Aşkın Türeli, DEM Parti milletvekilleri Sevilay Çelenk, Mithat Sancar, CHP Genel Başkan Yardımcıları İlhan Uzgel ve Yalçın Karatepe, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İletişim...
CHP milletvekilleri Yüksel Taşkın, Rahmi Aşkın Türeli, DEM Parti milletvekilleri Sevilay Çelenk, Mithat Sancar, CHP Genel Başkan Yardımcıları İlhan Uzgel ve Yalçın Karatepe, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İletişim Fakültesi'nden ihraç edildikten sonra görevlerine iade edilen akademisyenleri Cebeci Kampüsü'nde ziyaret etti.

''Büyük üniversite tasfiyesinin yıl dönümünde..."

Akademisyenlerin ihraç edilişinin yıl dönümünde gerçekleşen ziyaretin ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan Çelenk, “Büyük üniversite tasfiyesinin yıl dönümünde, Cebeci Kampüsü’nde göreve dönen Barış Akademisyenlerini ziyaret ettik. Geriye dönüşlerdeki hukuksuzluklar, usulsüzlükler, hak ihlallerini konuştuk. İhraçların 7. yılında ikinci bir ihraç süreci dalgası gibi yaşanan gelişmeleri değerlendirdik" dedi.

''Son arkadaşımız dönene kadar mücadeleye devam edeceğiz"

CHP Milletvekili Taşkın da “Bugün Ankara Üniversitesi'nin Cebeci Kampüsü'nde göreve dönen Barış Akademisyenlerini ve Eğitim-Sen üyelerini ziyaret ettik. Bu süreçte yaşanan hukuksuzlukları ve çifte standartları konuştuk. Son arkadaşımız dönene kadar mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.