CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçim teması: Kılıçdaroğlu ile Akşener görüşebilir

CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçim teması: Kılıçdaroğlu ile Akşener görüşebilir
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin bir araya geldi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde...

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin bir araya geldi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin yaklaşık bir saat sürdüğü öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre görüşme talebi CHP'li Ahmet Akın'dan geldi. Akın, Çarşamba günü İYİ Parti Genel Merkezi'ne giderek mevkidaşı Burak Akburak ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede yerel seçimler dahil siyasetin sıcak başlıklarının memleket meselelerinin görüşüldüğü belirtildi.

Kılıçdaroğlu ile Akşener görüşebilir

İki kurmayın görüşmesinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bir süre sonra bir araya gelebileceği belirtiliyor.