CHP’li Ulaş Tepe’den AKP’li ve İYİ Partili adaylara pankart tepkisi

CHP’li Ulaş Tepe’den AKP’li ve İYİ Partili adaylara pankart tepkisi
CHP’nin Altınordu Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe, AKP’li ve İYİ Parti’li belediye başkan adaylarına pankart tepkisinde bulunarak şehirdeki pankartların yoğunluğuna dikkat çekti.Gazete Pencere Haber MerkeziCumhuriyet Halk...
CHP’nin Altınordu Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe, AKP’li ve İYİ Parti’li belediye başkan adaylarına pankart tepkisinde bulunarak şehirdeki pankartların yoğunluğuna dikkat çekti.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe sosyal medya hesabından AKP’li ve İYİ Partili Altınordu Belediye Başkan adaylarına seslenerek pankart tepkisinde bulundu. Tepe, “En çok pankartı olan değil; en çok iş yapacak, en çok sorun çözüp değer katacak projeleri olanlar kazanacak. Bu manzara bu kente yakışıyor mu?”  dedi.

Ulaş Tepe’nin sosyal medya hesabından yaptığı pankart tepkisi şu şekilde;

Kıymetli başkanlarım Mehmet Hilmi Güler ve Enver Yılmaz

Bize, genciyle yaşlısıyla kocaman bir aile olduğumuz her görüşten hemşehrimizin gönlünden başka yer bırakmamışsınız. Diğer adaylar nereye asacak?

Aynı pankartı 5’er metre arayla asmanın ve tüm direkleri kapatmanın ne anlamı var? Sokaklar, caddeler hepimizin. Hemen her caddede benzer görüntüler var. En çok pankartı olan değil; en çok iş yapacak, en çok sorun çözüp değer katacak projeleri olanlar kazanacak. Bu manzara bu kente yakışıyor mu? Gerçek belediyecilik bu olmamalı.

Genç bir siyasetçi olarak seçime katılan bütün partilere daha önceden bulunduğum açık çağrımı yineliyorum. Partilerimiz nezdinde bu konuyla ilgilenen kişilerden bir komisyon kuralım. Yasal olarak belirlenen noktaların haricinde oluşabilecek bu tip görüntü kirliliklerinin önüne geçelim.