CHP'nin Güngören ve Esenyurt belediye başkan adayları değişti

CHP'nin Güngören ve Esenyurt belediye başkan adayları değişti
CHP,  Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarının, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurdu. Açıklamada Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer, Güngören ilçesi için...
CHP,  Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarının, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurdu. Açıklamada Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer, Güngören ilçesi için de Yüksel Yalçın'ın belediye başkan adayı olarak atandığı bildirildi.

Yerel seçimler için siyasi partilerin, aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na bildirmesine bir gün kala CHP'den son dakika hamlesi geldi. CHP, Güngören ve Esenyurt ilçeleri için yeni aday atandığını duyurdu.

CHP'den yapılan açıklamada "Başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir" denildi.

Açıklamada, "İstanbul Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" bilgisi paylaşıldı.

"Sağlık sorunları..."

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır."